Bánj jobban a rendelkezésedre álló napi 24 órával!

Töltsd ki a “Mennyire bánsz jól az időddel?” tesztet, majd kielemzem a válaszaidat és ellátlak személyre szabott tanácsokkal!

Light green check.svgSzeretnéd tudni, mely ponton csúszik el általában a napod? Miért van az, hogy állandóan versenyt futsz az idővel?
Light green check.svg Kíváncsi vagy melyek az időgazdálkodással kapcsolatos erősségeid és gyengeségeid? 
Light green check.svg Jó lenne ha valaki végre megmondaná, hogyan tudnál szervezettebb, hatékonyabb lenni?
Light green check.svg Szeretnél egy komplex elemzést kapni személyre szabott időgazdálkodási tippekkel?
Light green check.svg Szeretnél javítani az életminőségeden és kicsit rendszerezettebb, tudatosabb lenni?

Ha legalább 1 kérdésre IGEN-nel válaszoltál jó helyen jársz!

A „Mennyire bánsz jól az időddel?” tesztet Neked találták ki, ugyanis minden kérdésedre választ kapsz!

Egy teszt, mellyel komplex képet kaphatsz magadról!

Kiterjedt elemzés

Kielemzem a tesztben adott válaszaidat és rámutatok azokra a területekre, melyek leginkább fejlesztést igényelnek.

Hosszú távú

Hosszú távon használni tudod a teszt elemzést és a benne kifejtett személyre szabott tanácsokat.

Cselekvésre ösztönöz

Azonnal tudni fogod, milyen irányba indulj és miképp oszd be jobban az idődet.

Mire számíthatsz ha kitöltöd a tesztet?

Készségfelmérés

Összesen 4 fő készséget mér a teszt: hatékonyság, tervezés, szervezettség, kommunikáció. Ezek együttes méréséből megmondható, hogy mely ponton csúszik meg a napod.

Szituációs kérdések

Ebből fogom tudni, hogy bizonyos szituációkat hogyan kezelsz, miképp reagálsz. E kérdések zöme rámutat az erősségeidre és a gyengeségeidre egyaránt.

Mennyire igaz rád típusú kérdések

Egy-egy állításról el kell döntened, hogy milyen mértékben igaz rád. Ez segít eldönteni, mely módszereket lehetnek számodra megfelelőek.

pár kifejtős kérdés

Olyan kérdéseket is felteszek, melyekre szabadon válaszolhatsz, röviden, tömören vagy akár hosszú mondatokban. E kérdések által tudom beazonosítani az egyéb, időgazdálkodáshoz kapcsolódó készségeidet.

elemzés

A teszt kitöltését követően kimerítő elemzést kapsz, melynek sorén fény derül az erősségeidre, gyengeségeidre és a fejlesztendő területekre.

tanácsok

Az elemzés alapján személyre szabott tanácsokkal látlak el, hogy miképp bánj jobban az időddel. Jópár trükköt, módszert a kezedbe adok melyeket azonnal tudsz hasznosítani.

Bizonytalan vagy?

Pénzvisszafizetési garancia

Ha szerinted nem volt hasznos az elemzés, jelezd és visszafizetem a teljes árat!

Bármikor kérdezhetsz garancia

Ha az elemzést követően további kérdések merülnek fel, írj nekem a nikolett@uraldazeleted.hu E-mail címre és igyekszem kimerítően válaszolni.

Töltsd ki a tesztet még ma!

Én pedig mihamarabb jövök a személyre szabott elemzéssel és tanácsokkal, hogy végre több időd legyen!

9.750 Ft

  • Teszt, mely elgondolkodtat
  • Részletes elemzés
  • Személyre szabott tanácsok
  • Kérdezési lehetőség

Mi történik a rendelést követően?

Teszt

Megkapod a teszt linkjét és már indulhat is a kitöltés!

Válaszaid elemzése és tanácsok

Amint végeztél a teszttel, rögtön megkapom a válaszaidat és már kezdem is azok elemzését. Kiértékelem a válaszaidat és személyre szabott tanácsokat írok (7-8 oldal).

Teszt eredmény

A teszt eredményét (elemzés + tanácsok) egy PDF dokumentumban foglalom össze, melyet E-mailben küldök el Neked.

Mészáros Róbert – BrandBirds Kft.

“Mióta az eszemet tudom, nagy gondjaim vannak az időgazdálkodással. Egy végtelen és reménytelen harcnak érzem ezt sokszor. Kitöltöttem Niki time management tesztjét, és mivel nem egy drága cucc, nem is vártam tőle csodát. De gondoltam, ha 1-2 jó gondolat lesz benne, már megéri az árát bőven.

Nos, már a kérdőív kitöltése közben azt éreztem, hogy megérte, mert jöttek felismerések és változtattam is ezek alapján. A teszteredmény pedig brutál király volt, leesett az állam, mert Niki tényleg belerakott csomó munkát és valóban személyre szabta az egészet, a válaszaim alapján a saját élethelyzetemre. Nagyon köszönöm!”

Hasonló tesztet kitölthetek online vagy bármely magazinban. Miért fizessek érte?

Ez így van! Számtalan időgazdálkodással kapcsolatos tesztet találhatsz online vagy egyéb magazinokban. Ezek azonban úgy működnek, hogy minden válaszod bizonyos pontot ér. A teszt kitöltését követően pedig annak fényében kapod meg az eredményt, ahány pontod van.
Ezek a tesztek szuperek arra, hogy érdekességképp megnézd, mi jön ki és hogy három lehetőség közül melyik típusba sorol be. De pontos képet nem fog rólad adni, hiszen csak beskatulyáz!
Én ténylegesen kielemzem a válaszaidat és nem egy sablon szöveget fogok Neked küldeni. Ráadásul konkrét, személyre szabott tanácsokkal is ellátlak, amit semmilyen más ingyenes teszttől nem fogsz megkapni.

Ismerd meg a történetem!

Így kezdtem el és ezért hoztam létre a tesztet...

Az első diplomám megszerzését követően kezdtem projekt menedzsmenttel foglalkozni. Mindig is szerettem rendszerben gondolkodni, előre tervezni, szervezni így nem csoda, hogy ez a terület fogott meg leginkább.

Nemzetközi projekteket terveztem, koordináltam, felügyeltem ezek pénzügyeit, s mellette még a mester tanulmányait is végeztem. Ez időszak alatt tudatosult bennem, hogy számos management módszer remekül átültehető a hétköznapokba.

Elkezdtem ezeket alkalmazni, tesztelni, emberivé alakítani. Számos tréningen, konferencián részt vettem, rengeteg szakmai könyvet elolvastam, hogy egy olyan rendszert hozzak létre, mely a magánéletben is megállja a helyét.

Miután elég tudást és önbizalmat szereztem az elinduláshoz, megalapítottam a vállalkozásom. Konzultációk tömkelegét tartottam meg, hogy átadjam az említett módszereket, s nem utolsó sorban megismerjem az embereket, a problémáikat, s így tökéletesítsem a technikákat.

Tekintve, hogy a konzultáció időigényesebb, kettőnk együttes jelenlétét igényli, melyet sokszor nehéz összeegyeztetni, főleg ha napi 8 órában dolgozol és családod is van, megalkottam egy tesztet.

Egy tesztet, olyan kérdésekkel, melyekre a konzultációkon is sor kerül. Így megismerhetem a fő problémáidat és hamarabb tudok Neked személyre szabott módszereket javasolni!

Maradt még kérdésed?

Egyszerűen. Kitöltöd az űrlapot, majd kedved szerint választhatsz átutalásos vagy bankkártyás fizetés között.

Ha az átutalásos formát választod, akkor automatikusan kapsz egy E-mailt az átutaláshoz szükséges adatokkal. Amint megérkezik az utalás, megkapod a teszt linkjét.

A bankkártyás megoldás gyorsabb, hiszen automatikusan megkapod a linket, amint teljesült a tranzakció. A bankkártyás fizetésekhez a Barion szolgáltatását használjuk, ami a legbiztonságosabb technológiával rendelkezik. Olyan, mint a PayPal vagy az OTP Simple.

Hasonlóan, mint a PayPal vagy az OTP Simple, tehát abszolút biztonságos.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

(Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!)

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Amint beérkezett a teszt díja, azonnal. Egy automatikus E-mailt fogsz kapni, melyben megkapod a teszt linkjét és már töltheted is ki.

Tekintve, hogy személyesen én nézem át a válaszaidat és nem egy sablon szöveget fogsz kapni, a teszt kitöltését követő 4 munkanapon belül kapod meg a részletes elemzést.

A teszt kitöltése körülbelül 20-25 percet vesz igénybe.

Természetesen. Ha úgy érzed egyáltalán nem lendített előre az elemzés, jelezd és visszautalom a díját.

Ha további kérdésed van, írj nyugodtan a nikolett@uraldazeleted.hu E-mail címre. Állok rendelkezésedre!