Tegyél rendet az életedben röpke 1 hét alatt!

Ebben a videósorozatban megmutatom, hogyan tudod a leghatékonyabban kezelni a rád zúduló feladatokat!

Ismerős ezek közül valamelyik?

Megtervezed a mindennapokat, használsz naptárat, de valami még sincs rendben. Nem érsz a feladatok végére, meg vagy csúszva, katyvasz az egész.

Nem tudsz annyi mindent megcsinálni 1 nap, amennyit szeretnél.

Az új feladatok, SOS helyzetek gyakran teljesen felülírják az aznapi terved, ezért úgy érzed felesleges tervezni.

Több helyen tárolod a feladatokat (E-mail, jegyzet, telefon, naptár, fejben) és gyakran elfelejtődik egy-egy dolog.

Valahogy mindig arra jut a legkevesebb idő, amire szeretnéd, (pl: család, énidő, hobbi).

Kitalálod, hogy mit fogsz csinálni egy nap, beírod a naptárba, de aztán csak nem jön össze.

Ha bármelyikre is IGEN-nel válaszoltál, akkor van egy jó hírem! Pontosabban kettő!

1. Tudom, hol rontod el!

A problémád nagy valószínűséggel a tervezéshez köthető. Lehet, hogy ismered a tervezés alapjait, lehet, hogy évek óta ugyanazt a „bevált” módszert alkalmazod, lehet, hogy valaki azt mondta így csináld…

Teljesen mindegy! A lényeg az, hogy a saját tervezési rendszeredben van a hiba, mely vagy nincsen rád szabva, vagy olyan hibákat vétesz a tervezés során, melyeket nagyon nem kéne!

2. Tudok Neked segíteni!

Készítettem egy 7 videóból álló sorozatot, melyben töviről-hegyire elmondom, hogyan tudsz egy jól működő, személyre szabott tervezési rendszert létrehozni! Így mindössze 1 hét alatt teljesen újra tudod formálni a feladatokhoz való viszonyod!

Nem bonyolult, nem kell nagy időbefektetésre gondolni!

1 nap, 1 videó + az aznapi feladat és seccperc alatt rendben lesz a tervezési rendszered!

Mire számíthatsz a videósorozatban?

Kérdések

Melyek ráébresztenek arra, hogy milyen hibákat követsz el a tervezés során, miért nem működik a jelenlegi rendszered. S nemcsak megmutatom a hibákat, hanem segítek kiküszöbölni azokat!

Egymásra épülő feladatok

Minden egyes videó végén ellátlak egy-egy olyan feladattal, aminek segítségével személyre tudod szabni az elhangzottakat. A feladatok egymásra épülnek! Így ha egyet nem csinálsz meg, nem gondolkodsz el rajta, a következő videóban már nehezebb dolgod lesz! Így próbállak ösztönözni arra, hogy ne csak végig nézd a videókat, hanem aktívan alakíts a tervezési rendszereden.

tervezés elvek, módszerek

Elmondom hogyan, milyen elvek mentén, mikor és mit érdemes tervezni.  Lesz szó a gyakori tervezési hibákról, buktatókról és arról, mit tehetsz, ha valami oknál fogva képtelen vagy tartani magad az általad előírt tervhez. S mindemellett megnézzük azt is, milyen előnyei, hátrányai vannak az online és papír alapú tervezésnek, amit már csak akkor érzékelsz, ha használod!

Feladatkezelés

Hogyan kezeld könnyedén a folyamatosan beérkező új feladatokat? Hogyan nem fognak elfelejtődni a feladatok? Miképp tárold azokat a feladatokat, amikkel csak jóval később kell foglalkoznod? Hogy érdemes őket nyomon követni? Mi az, amit ki lehet szervezni? Ezeket a kérdéseket válaszolom meg a videókban!

ötletek, tippek

Számtalan ötletet adok Neked arra, hogy miképp szabd személyre a naptárat, füzetet vagy épp az online szoftvert, applikációt, amit használsz! Hidd el, sokkal többet ki lehet hozni a tervezési rendszeredből, mint azt gondolnád! 🙂

7 videó, 6 érdekes feladat, 100+tervezés ötlet!

Napi 1 videóval, 1 hét alatt rendbe tudod rakni a tervezéssel kapcsolatos problémákat!

A feladatokkal könnyen magadra, a jelenlegi tervezési rendszeredre formálhatod az elhangzottakat!

Segítek megtalálni azt a tervezési módot, amivel igazán kiegyensúlyozott lehetsz!

Akkor nézed meg a videókat, amikor az számodra a legkényelmesebb!

De még nincs vége!

🎁 Plusz 1 ajándék bónusz videóval is készültem Neked 4.990 Ft értékben! 🎁 

Elrendezési formák a tervezéshez!

Teljesen mindegy, hogy a naptár, füzet vagy valamilyen online szoftver mellett teszed le a voksod!

A bónusz videóban számtalan ötletet és inspirációt hozok Neked különböző feladat elrendezési és nyomon követési módokra! Mutatok Neked naptáras és Bullet Journal tippeket, valamint megmutatom, hogyan működik a OneNote, Trello, Asana, ClickUp, Sortd és társaik, hogy Neked csak ki kelljen választanod, melyik a legszimpatikusabb!

A videóban nemcsak ötletet meríthetsz a jelenlegi rendszeredhez, de akár gyökerestül újra is formálhatod azt!

 

Kinek való a videósorozat?

Ezt Neked találták ki, ha

Light green check.svg Nem szoktad megtervezni a napjaidat és nem érted, miért kellene.
Light green check.svg Még keresed azt a tervezési módot, ami Neked a legjobb.
Light green check.svg Van egy tervezési rendszered, de úgy érzed, lehetne jobb is.
Light green check.svg Szimplán jól jönnének tervezéssel, megvalósítással, feladatirtással kapcsolatos tippek, ötletek!

Neked másra van szükséged, ha

❌ Nem akarsz a tervezéssel foglalkozni, nem akarsz időt szánni rá!
❌ Jól tudod menedzselni a feladataidat bármilyen helyzetben!
❌ Mindig mindent sikerül időben megcsinálnod.
❌ Ragaszkodsz az eddigi tervezési szokásaidhoz, nem érdekelnek új ötletek, megoldások.

Tedd rendbe a feladataidat, s ezáltal a mindennapjaidat

17.980 Ft

  • 1 hetes videósorozat
  • 7 db elgondolkodtató, inspiráló feladat
  • 🎁Ajándék: Tervezési elrendezések 1 órás videó

Szerinted drágák a videók?

Gondolj csak bele! Hányszor fordult már Veled elő, hogy valamit elfelejtettél a boltban és vissza kellett fordulnod? Hányszor mondtad már azt, hogy bár csak jobban utána jártam volna a dolgoknak, mielőtt belekezdtem? Vagy hányszor javítottál már ki valamit, mert a végén jöttél rá, hogy nem is úgy akartad?

Ezekben, és sok más hasonló helyzetben valójában nem/ vagy rosszul terveztél és ennek a levét ittad meg később!

Szerintem az ilyesmikkel való időtöltés a DRÁGA! Hisz az idő, amit a korrigálással töltesz, sosem tér vissza az életedbe! Helyette csinálhatnál valami hasznosabbat, vagy tölthetnéd azt az időt egy olyan személlyel, aki számodra közel áll!

Ne sajnáld az időt tehát arra, hogy megtanulj bombabiztosan tervezni, s ne sajnáld az időt arra, hogy saját személyre szabott tervezési rendszered legyen!

Hidd el! Az ebbe befektetett energia és pénz többszörösen megtérül!

Amiben biztos lehetsz

800x800.pénzvisszafizetés

Pénzvisszafizetési
garancia

Amennyiben nem érzed hasznosnak a videókat, jelezd és visszafizetem a teljes árat!

Profil

Mindenre válaszolok
garancia

Ha kérdésed van, elakadsz írj a nikolett@uraldazeleted.hu címre és igyekszem a segítségedre lenni!


Örök hozzáférés
Garancia

A videókhoz akár évek múlva is hozzáférhetsz, hogy felelevenítsd a tanultakat!

Kíváncsi vagy a 7 napos videósorozat történetére?

Már egészen kicsiként imádtam a naptárakat. Tisztán emlékszem, hogy ötödik osztályos voltam, amikor bevezettem azt, hogy az otthoni íróasztalomon lévő naptáramba írtam, hogy melyik nap, mit kell tanulnom. Nem vártam meg még a tanár közölte, hogy következő órán témazáró. Láttam a könyvben, ha már a tananyag végén járunk, s 1-2 héttel előre beírtam a naptáramba…

Igen jól sejted….Nagyon stréber típus voltam, de abból is a rosszabb fajta…😁🙈🙈

Ez a kis rendszer kisebb módosításokkal egészen az egyetem végégig elkísért. Kisebb módosítás alatt azt értem, hogy az asztali naptáramat lecseréltem hordozhatóra, s évenként váltogattam, hogy milyen elrendezésű naptárba írkálgatok. ✍️✍️Elég sokfélét kipróbáltam, s volt olyan, amit 1 hónap után inkább lecseréltem, mert nem vált be, aztán később, meg pont az volt az ideális.🙄

Nagyon nem volt mindegy ugyanis, hogy milyen élethelyzetben vagyok. Tanulásra és dátumok feljegyzésére, munkahely és egyetem összeegyeztetésére vagy épp a munkahelyi dolgok jegyzetelésére használom. De ez csak később tudatosult bennem…. Addig csak úgymond sodródtam az árral….

Amint elkezdtem projekt managerként dolgozni, már bonyolódott a dolog. A naptár édes kevés volt az 1-1,5 évig elhúzódó projektek és az azzal járó feladatok nyomon követésére. Itt jöttek képbe a különböző online megoldások, bonyolultabb és kevésbé bonyolultabb szoftverek.

Viszont a projekteknél sem volt mindegy, hogy mikor és mit használok! Ha éppen mellé nyúltam a nyomon követési rendszerrel, kellett utána 1-2 nap, mire helyre raktam azokat a dolgokat, amiről azt gondoltam, hogy kézben tartom…..csak hát mégsem tartottam.

Nos….Ezeket a tapasztalatokat használtam fel akkor, amikor összeraktam ezt az 1 hetes programot! 🥰🥰Mindegy, hogy egyetemista, kisgyermekes anyuka, alkalmazott vagy épp vállalkozó, cégvezető vagy! A programban meg fogod találni azt a tervezési módot, ami a jelenlegi élethelyzetednek, a jelenlegi feladattípusaidnak most a legalkalmasabb!

Maradt még kérdésed?

Egyszerűen. Kitöltöd az űrlapot, majd kedved szerint választhatsz átutalásos vagy bankkártyás fizetés között.

Ha az átutalásos formát választod, akkor automatikusan kapsz egy E-mailt az átutaláshoz szükséges adatokkal. Amint megérkezik az utalás, már küldöm is a videókat!

A bankkártyás megoldás gyorsabb, hiszen automatikusan megkapod az összes videót, amint teljesült a tranzakció. A bankkártyás fizetésekhez a Barion szolgáltatását használjuk, ami a legbiztonságosabb technológiával rendelkezik. Olyan, mint a PayPal vagy az OTP Simple.

Hasonlóan, mint a PayPal vagy az OTP Simple, tehát abszolút biztonságos.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

(Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!)

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Amint beérkezett a videósorozat díja, azonnal. Egy automatikus E-mailt fogsz kapni, melyben megtalálod a videósorozat illetve az ajándék videó linkjét is! Bankkártyás fizetés esetén ez pár másodperc.

A videókat igyekeztem úgy összerakni, hogy könnyen beilleszthető legyen a napi rutinod közé. Így a videók körülbelül 30-30 percesek.

Ugyanakkor kalkulálnod kell egy kis időt arra is, hogy foglalkozz a videókban elhangzott feladatokkal, amik elvégzésének időigénye mindenkinél más.

Természetesen! Ez esetben írj egy E-mailt a nikolett@uraldazeleted.hu címre és  visszautalom a videók árát!

Ha további kérdésed van, írj nyugodtan a nikolett@uraldazeleted.hu E-mail címre. Állok rendelkezésedre!

Mit mondanak mások?

""Nagyon sokat segített abban, hogy végre elhiggyem magamról, képes vagyok rá! Nem a kliséket mondja, rávezet arra, hogy mi a megoldás! Köszönöm!""
Móni
"Niki munkája nagyon sokat segít az olyan embereknek, mint én: álmodozunk, sok célunk van, de a megvalósítás a tervezés hiányában sokszor nem jön össze úgy, ahogy elképzeltük. Niki segít tervezni és végre is hajtatja azt. Bátran ajánlom!"
Tamás
"A halogatással mindig is problémáim voltak. Folyton azt éreztem, hogy nincs időm semmire, így mindig csak tologattam magam előtt a feladataimat. Valami olyan megoldást kerestem, amivel rendszert vihetek az életembe. Ekkor találtam rá Nikire. Már az első alkalom után változásokat vettem észre a mindennapjaimban. Türelmével és segítségével folyamatosan haladtam előre, és egyszer csak azt vettem észre, hogy az egyik legnagyobb álmom megvalósításán dolgozunk. Újra és újra bebizonyosodik, hogy hittel és kitartással minden kitűzött célt el lehet érni. Nagyon hálás vagyok a segítségért!"
Henriett
""Motiváló és hasznos. Sok személyre szabott tippet kaptam, hogy hogyan gazdálkodjak az időmmel. Biztos, hogy nem ez volt az utolsó konzultációnk!"
Norbi
"A konzultáció első felében beszéltem magamról és a napjaimról. Majd ezután kielemzésre kerültek az elhangzottak. Niki rávilágított néhány olyan dologra, aminek köszönhetően megváltoztattam a reggeli rutinomat, így a napjaim sokkal jobban indulnak azóta. Ezenkívül hasznos tippeket kaptam nyelvtanulással kapcsolatban is, amit jelenleg is építetek bele a tanulási módjaim közé. Összességében úgy érzem erre a “lökésre” volt szükségem, hogy elinduljak a megfelelő úton. Nagyon Köszönöm!"
Lívia
"Time-management témájában minőségi tartalom után az interneten kutatva akadtam Niki oldalára. Az első konzultációra több apróbb, feldolgozandó témakörrel érkeztem, amelyekkel mind kezdeni szerettem volna valamit az életemben. Niki partnerként, előítéletmentesen hallgatott végig és adott mindegyik témához olyan lépéseket, melyekkel elkezdeni vagy folytatni tudtam az utat. Nagyszerű tippeket kaptam a gyakorlatias hétköznapokhoz. Szívből ajánlom mindenkinek, aki fejlődni szeretne."
Virág