Kemenczés Nikolett – Urald az életed!

Mindenkinek szüksége van egy mentorra!

Egy olyan személyre, aki kívülről, objektíven látja a helyzetedet és elfogultság nélkül tud tanácsot adni, irányt mutatni, segíteni. Aki őszintén megmondja, ha nem ért Veled egyet és nem engedi, hogy megmagyarázd, miért nem tudsz valamit megcsinálni. Aki nem a kifogást, hanem a megoldást keresi! Egy olyan személy, aki motivál, nem hagyja, hogy sodródj az életben. Valaki, aki azon van, hogy kihozza belőled a maximumot!

Ez lennék én!

De miben is tudok neked segíteni?

Célok kitűzése, tervezés és megvalósítás

Mondhatod, ez megy. Hisz mindenki el tudja dönteni mit szeretne, s ehhez mit kéne csinálnia. Ez valóban így van. Kérdés az, hogy akkor miért van mégis az, hogy az emberek 90%-a csak hajszolja az álmait, de sosem vág bele?

Mert nincs elég motivációja, nem billenti fenékbe senki, nem tudja, hogyan kell rendesen célt kitűzni, tervezni, ütemtervet készíteni és azt sem tudja pontosan hogyan is vágjon bele. Vagy pedig annyi mindent akar egyszerre, rögtön és azonnal, hogy ezért nem sikerül neki semmi. Nos…ezekben tudok Neked én segíteni!

Time management

Úgy érzed nincs időd semmire? Folyamatosan csak sodródsz a feladatokkal és alig várod, hogy végre hétvége legyen? Annyi teendőd van, hogy 48 óra sem lenne elég, hogy végezz velük?

Van egy rossz hírem: A feladatok nem fognak csökkeni..sőőt egyre több lesz. De meg tudom Neked mutatni, hogy hogyan priorizálhatod őket hatékonyan, hogyan delegálj és tervezz úgy, hogy jusson idő magadra is. Mindezt személyre szabottan a személyiségedhez, élethelyzetedhez igazítva! Garantálom, hogy sokkal jobb lesz mint most!

Munka-magánélet egyensúly

Eleged van abból, hogy folyamatosan csak dolgozol és nincs elég időd a családra, barátokra és saját magadra? Próbáltál már kevesebbet dolgozni, de akkor meg a munkahelyen voltál elúszva? Nincs egy egészséges egyensúly az életedben, mert hol az egyik, hol a másik terület van előtérben?

Valóban nem egyszerű a dolog, de nem is lehetetlen. Segítek feltárni a fő elakadási pontod, kitalálunk rá egy megoldást és élvezheted a gyümölcsét!

Stresszkezelés

Frusztrál a sok teendő a munkahelyen vagy a magánéletedben? Alvás helyett csak forgolódsz éjszaka és a megoldáson tűnődsz? Úgy érzed most minden megtalál az elmúlt időszakban és egy két lábon járó bomba vagy, mely bármelyik pillanatban felrobbanhat?

Hidd el, nagyon sokan vannak még ezzel így! Közösen végig megyünk az alap stresszkezelési technikákon, megnézzük mi áll hozzád  a legközelebb és miképp tudod ezeket a lehető leggyorsabban alkalmazni a saját életedben!

Fontos tudnivalók!

A konzultáció csak akkor lesz sikeres, ha elkötelezted magad a változás mellett! Ezt nem tehetem meg helyetted!

Nem vállalok el mindenkit! Ha úgy érzem nem tudok segíteni, az első 20 percben megmondom és visszafizetem a teljes árat! Ez esetben viszont javaslok valakit, akihez tudsz fordulni!

A konzultációk során olyan módszerekkel, eszközökkel látlak el, melyek a projektmanagementben régóta ismertek, és remekül alkalmazhatók a magánéletben is!

Konzultációk alapvetően online zajlanak, de személyes konzultációra is van lehetőség. Ez esetben az ár attól függ milyen messzire szükséges utaznom. Egyedi árajánlatot a nikolett@uraldazeleted.hu E-mail címen kérhetsz.

Nem vagy biztos abban, hogy tudok segíteni?

Kérj egy ingyenes 10 perces telefonbeszélgetést, melynek során

  • Meggyőződhetsz róla, hogy valóban hasznos lesz-e Neked a konzultáció;
  • Megismerhetsz;
  • Elmondhatod, hogy pontosan miben szeretnél segítséget kapni;
  • Megkérdezheted, hogy tudok-e megoldást a problémádra;
  • Csekkolhatod, hogy egyáltalán szimpatikus vagyok-e!
Nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi űrlapot és felveszem Veled a kapcsolatot!

Mit mondanak mások?

gaál Melinda - produkton
marketing szemléletű weboldalak
"Nagyon sokat segített abban, hogy végre elhiggyem magamról, képes vagyok rá! Nem a kliséket mondja, rávezet arra, hogy mi a megoldás! Köszönöm!"
Móni
"Motiváló és hasznos. Számtalan személyre szabott tippet kaptam, hogy hogyan gazdálkodjak az időmmel. Biztos, hogy nem ez volt az utolsó konzultációnk!"
Norbi
"A konzultáció első felében beszéltem magamról és a napjaimról. Majd ezután kielemzésre kerültek az elhangzottak. Niki rávilágított néhány olyan dologra, aminek köszönhetően megváltoztattam a reggeli rutinomat, így a napjaim sokkal jobban indulnak azóta. Ezenkívül hasznos tippeket kaptam nyelvtanulással kapcsolatban is, amit jelenleg is építetek bele a tanulási módjaim közé. Összességében úgy érzem erre a “lökésre” volt szükségem, hogy elinduljak a megfelelő úton. Nagyon Köszönöm!"​Nagyon Köszönöm!"
lívia
"Niki munkája nagyon sokat segít az olyan embereknek, mint én: álmodozunk, sok célunk van, de a megvalósítás a tervezés hiányában sokszor nem jön össze úgy, ahogy elképzeltük. Niki segít tervezni és végre is hajtatja azt. Bátran ajánlom!"​
tamás
"Time-management témájában minőségi tartalom után az interneten kutatva akadtam Niki oldalára. Az első konzultációra több apróbb, feldolgozandó témakörrel érkeztem, amelyekkel mind kezdeni szerettem volna valamit az életemben. Niki partnerként, előítéletmentesen hallgatott végig és adott mindegyik témához olyan lépéseket, melyekkel elkezdeni vagy folytatni tudtam az utat. Nagyszerű tippeket kaptam a gyakorlatias hétköznapokhoz. Szívből ajánlom mindenkinek, aki fejlődni szeretne."
virág

Válassz csomagot

Pénzvisszafizetési garancia!

Ha az első konzultációt követően nem vagy elégedett a teljes árat visszafizetem!

1 alkalmas online konzultáció

7.500 Ft

1 db 90 perces konzultáció

3 alkalmas online konzultáció

19.900 Ft

3 db 90 perces online konzultáció

Fejlődésed nyomon követése a konzultációk között + feladatok

6 alkalmas online konzultáció

39.700 Ft

6 db 90 perces online konzultáció

Ajándék online önismereti munkafüzet

Fejlődésed nyomon követése a konzultációk között + feladatok

+ 1 ingyenes alkalom, ha elakadsz a megvalósításban és segítségre van szükséged

Maradt még kérdésed?

Igyekszem segíteni!

Az online konzultációk általában Skype-on zajlanak, de nyitott vagyok más megoldásokra is, amennyiben az Neked kényelmesebb!

A konzultáció első felében arra törekszem, hogy minél inkább megismerjem az élethelyzeted, a személyiséged, a problémáid, a fennakadásaid. Rengeteg kérdést teszek fel ezekkel kapcsolatban, hogy a lehető legjobban átlássam a helyzeted.

Ezt követően elkezdjük megoldani a problémáidat! Javaslok jópár módszert miképp tudsz elindulni, mikre kell odafigyelned. Amennyiben legalább 3 alkalmas konzultációt választasz, feladatokkal látlak el a konzultációk között, s ezeket számon is kérem. Hidd el, ez csakis a Te érdeked!

A konzultációk között nyugodt szívvel kérdezhetsz, s a tapasztalatom alapján, ezzel a legtöbben élnek is. Ugyanis leírva, elmondva egyszerűnek tűnik, aztán a gyakorlatban kiderül, hogy mégsem.. 🙂

Ezek a területek, mint célkitűzés, time management, munka-magánélet egyensúly, stresszkezelés, valójában egymásra épülnek. Lehet, hogy Te úgy gondolod, hogy csak az időgazdálkodásban kéne fejlődni, aztán kiderül, hogy azért vagy folyton elúszva a feladatokkal, mert a többi terület nincs rendben.

Úgyhogy a konzultációk során a lehető legtöbb problémaforrást feltárjuk és szép fokozatosan elkezdünk rajtuk dolgozni. Felfoghatod ezt úgy is, mint egy mentorprogram.

Amennyiben 6 alkalmas konzultációt kérsz, igen. Ez esetben az összeg felét kell befizetned előre, majd a harmadik konzultációt követően a második felét. Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, kérlek írj a nikolett@uraldazeleted.hu E-mail címre.

Egyszerűen! Kitöltöd az űrlapot, majd kedved szerint választhatsz átutalásos vagy bankkártyás fizetés között.

Ha az átutalásos formát választod, akkor automatikusan kapsz egy E-mailt az átutaláshoz szükséges adatokkal. Amint megérkezik az utalás, felveszem Veled a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot az első konzultációra.

A bankkártyás megoldás gyorsabb, hiszen azonnal látom a kifizetést, így gyorsabban fogunk tudni időpontot egyeztetni!
A bankkártyás fizetésekhez a Barion szolgáltatását használjuk, ami a legbiztonságosabb technológiával rendelkezik. Olyan, mint a PayPal vagy az OTP Simple.

Hasonlóan, mint a PayPal vagy az OTP Simple, tehát abszolút biztonságos.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

(Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!)

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat;
Visa vagy Electron bankkártyádat;
Amex bankkártyádat.

Ha további kérdésed van, írj nyugodtan a nikolett@uraldazeleted.hu E-mail címre. Állok rendelkezésedre!