Kemenczés Nikolett – Urald az életed!
Miben tudok Neked segíteni egy személyre szabott online konzultáció során?

Time menedzsment

  • Úgy érzed nincs időd semmire?
  • Folyamatosan csak gyűröd és gyűröd a feladatokat, amiknek valójában sosincs vége?
  • Eleged van abból, hogy egy csomó hasznos megnézendő anyag, videó porosodik a gépeden, de sosem jutsz oda, hogy végre mindet megnézd?
  • Jah meg persze magadra és a családra sincs elég időd? Az egészséges életmódot már meg sem mered említeni?

Van egy jó hírem! Van egy programom, melynek során pontosan a fentiekben segítek. S nyugi…. nem egy sablon “mintanapot” adok a kezedbe, óráról-órára lebontva, hogy mikor, mit kéne csinálnod. Mert az tuti nem lesz hosszú távon tartható.
Helyette inkább megvizsgáljuk a jelenlegi élethelyzeted, az igényeidet, az időgazdálkodási szokásaidat, s segítek megtalálni számodra azt a rendszert, mely a leginkább működőképes!

Feladatmenedzsment
  • Segítségre van szükséged a vállalkozásod feladatainak menedzsmentjében, hogy hatékonyabb lehess?
  • Szeretnél egy profi rendszert, ami megmutatja mikor, mit kellene csinálnod?
  • Jó lenne, ha szemléletesen látnád, hogy mikor kell elkezdened foglalkozni egy feladattal, hogy az határidőre tuti készen legyen?
  • Az E-maileket is egy átlátható rendszerbe kéne rakni?
  • S már csak hab lenne a tortán, ha a kollégák által elvégzett/el nem végzett feladatokat és egyéb megtérülési statisztikákat is pár kattintás alatt látnád?
Vigyünk új színt a vállalkozásodba, mellyel brutál sok munkát és stresszt tudsz megspórolni hetente!
 

Jelentkezz egy ingyenes, kötetlen beszélgetésre!

Mielőtt személyre szabott konzultációra jönnél hozzám time menedzsment vagy feladatmenedzsment témában, fontosnak tartom, hogy legalább 15 percet beszéljünk telefonon, melynek során

Elmondhatod, hogy pontosan miben szeretnél segítséget kapni.
Megnézzük, hogy valóban tudok-e Neked segíteni.
Megismerheted, hogy milyen módszereket próbálnék ki Nálad, hogyan haladnánk.
Csekkolhatod, hogy egyáltalán szimpatikus vagyok-e. 🙂

Nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi űrlapot és felveszem Veled a kapcsolatot!

Mit mondanak mások, akik velem dolgoztak?

gaál Melinda - produkton
marketing szemléletű weboldalak
Tóth Mariann - WELLNESS TANÁCSADÓ, AROMATOUCH ÉS ACCESS BARS KEZELŐ
"Amikor megláttam, hogy Niki személyre szabott konzultációt vállal időgazdálkodás témában, nagyon megörültem, mert pont erre volt szükségem. Évek óta próbálok rendezettebb és tervezettebb lenni. Mindenféle rendszert kipróbáltam, de aztán mindig elakadtam valahol és egyszerűben félbehagytam. Nikinél viszont a kérdőív kitöltése után célzottan az én elakadásaimmal foglalkoztunk. Ez főként a tervezés volt. A hetek alatt sok házifeladatot kaptam, a felmerült kérdéseimre határozott válaszokat és ami a legfontosabb, hogy Niki nem engedte, hogy eltérjek a heti, napi célokra való következetes fókuszálástól és tervezéstől. Igy a 2. hónap végére nagyon jól kialakult a saját tervezési rendszerem, ami tényleg óriási dolog, mivel évek óta erre vágytam. Köszönöm Nikinek!"
petra
"A halogatással mindig is problémáim voltak. Folyton azt éreztem, hogy nincs időm semmire, így mindig csak tologattam magam előtt a feladataimat. Valami olyan megoldást kerestem, amivel rendszert vihetek az életembe. Ekkor találtam rá Nikire. Már az első alkalom után változásokat vettem észre a mindennapjaimban. Türelmével és segítségével folyamatosan haladtam előre, és egyszer csak azt vettem észre, hogy az egyik legnagyobb álmom megvalósításán dolgozunk. Újra és újra bebizonyosodik, hogy hittel és kitartással minden kitűzött célt el lehet érni. Nagyon hálás vagyok a segítségért!"
henriett
"Nagyon hálás vagyok, hogy Nikivel dolgozhattam. Segítségével megértettem, hogy szükség van önmunkára, terveink, céljaink formába öntésére. Szerettem, hogy Niki rugalmas, s alkalmazkodva az igényeimhez, terel a meghatározott cél felé. Külön öröm számomra, hogy felfedeztem a tervezés, időgazdálkodás apró, egyszerű lépésekből is állhat!"
Viola
"Niki 6 hetes mentor programja sokat segített, hogy a napi és heti feladataimat, - összehangolva a rövid és hosszú távú a céljaimmal - , hatékonyan tudjak tervezni. Fontos volt egy könnyen használható rendszer részemről és nagyon tetszett, hogy Niki arra törekedett, hogy mindenképpen olyat válasszunk ami hozzám közel áll és amit biztosan használni fogok. Hasznos és elgondolkodtató feladatokat kaptam amik mind segítettek a fejlődésemben. Nagyon köszönöm! 🙂"
Nikolett
"Nagyon sokat segített abban, hogy végre elhiggyem magamról, képes vagyok rá! Nem a kliséket mondja, rávezet arra, hogy mi a megoldás! Köszönöm!"
Móni
"Motiváló és hasznos. Számtalan személyre szabott tippet kaptam, hogy hogyan gazdálkodjak az időmmel. Biztos, hogy nem ez volt az utolsó konzultációnk!"
Norbi
"A konzultáció első felében beszéltem magamról és a napjaimról. Majd ezután kielemzésre kerültek az elhangzottak. Niki rávilágított néhány olyan dologra, aminek köszönhetően megváltoztattam a reggeli rutinomat, így a napjaim sokkal jobban indulnak azóta. Ezenkívül hasznos tippeket kaptam nyelvtanulással kapcsolatban is, amit jelenleg is építetek bele a tanulási módjaim közé. Összességében úgy érzem erre a “lökésre” volt szükségem, hogy elinduljak a megfelelő úton. Nagyon Köszönöm!"​Nagyon Köszönöm!"
lívia
"Niki munkája nagyon sokat segít az olyan embereknek, mint én: álmodozunk, sok célunk van, de a megvalósítás a tervezés hiányában sokszor nem jön össze úgy, ahogy elképzeltük. Niki segít tervezni és végre is hajtatja azt. Bátran ajánlom!"​
tamás
"Time-management témájában minőségi tartalom után az interneten kutatva akadtam Niki oldalára. Az első konzultációra több apróbb, feldolgozandó témakörrel érkeztem, amelyekkel mind kezdeni szerettem volna valamit az életemben. Niki partnerként, előítéletmentesen hallgatott végig és adott mindegyik témához olyan lépéseket, melyekkel elkezdeni vagy folytatni tudtam az utat. Nagyszerű tippeket kaptam a gyakorlatias hétköznapokhoz. Szívből ajánlom mindenkinek, aki fejlődni szeretne."
virág

Ha további kérdésed van, írj nyugodtan a nikolett@uraldazeleted.hu E-mail címre. Állok rendelkezésedre!