Így valósítsd meg az álmaidat lépésről lépésre

A könyv, melyből megtudhatod, hogyan legyen időd mindenre anélkül, hogy kettészakadnál. (Vagy épp háromfelé….😉)

A könyvben kiderül továbbá, hogy

Mely tervezési módszer segített nekem abban, hogy az elmúlt két évben 1-1 hónapot a Dominikai Köztársaságból, Albániából és Mexikóból tudjak dolgozni.

Hogyan tartsd fenn a motivációd akkor, amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok.

Miképp lehet kiegyensúlyozott életed.

"Egyszemélyes vállalkozóként kifejezetten hasznosnak találtam, néhány dolgot sokkal világosabbá tett a számomra, néhány dologra sikerült ráébresztenie, sőt, kifejezetten fellélegeztem, hogy ezek szerint nem csak én szerencsétlenkedek az időm megszervezésével. Szóval nagyon hasznosnak találtam a könyvet. 🙂
dobos bernadett
www.hibatlanszoveg.hu

Egy komplett útmutatót adok a kezedbe, melyet követve gyökeres változást tapasztalsz az életedben! Persze pozitív irányban!

Vidd magaddal bárhová

A könyv A/5-ös méretű, így simán elfér a táskádban!

Gyakorlatias

A saját illetve az ügyfeleim példáin keresztül mutatom be, hogy hogyan tudsz rövid idő alatt nagyot lépni.

Lényegretörő

Tudom, hogy kevés az időd, így megkíméllek a sallangoktól és a semmitmondó mondatoktól.

Élvezhető

Mert az olvasás elsősorban kikapcsolódás!

A könyv támogat abban, hogy

Úgy szervezd meg az életed;

Oszd be a rendelkezésre álló időt;

Határozd meg tűpontosan a céljaidat;

S győzd le a fejedben lévő akadályokat (komfortzóna, félelem, maximalizmus)

elég energiád, s motivációd legyen ahhoz, hogy végre meg merd lépni azt, amit eddig sosem!

"A helyzet az, hogy annak ellenére, hogy sokat foglalkoztam már időgazdálkodással, mégis van benne jó pár hasznos újdonság, ahogyan betalálós gondolatok is, valamint remekül összefoglalja mindazt, amiért érdemes tervezni, ahogyan érdemes szervezni. 🙂 Olvasmányos, életszerűek a példák. Köszönöm! A stílusa is nagyon tetszett. Kedves, közvetlen, őszinte, nem a levegőbe beszél, valódi segítő szándékkal, és valóban hasznos infóval és tippekkel."
Pünkösti Nóra
punkostinora.hu
Ezeken vezet végig a könyv

Célkitűzés

 Miért folyik a csapból is az, hogy “Tűzz ki célokat!”? Egyáltalán hogyan érdemes célokat megfogalmazni? Mire figyelj oda? Milyen kérdéseket tegyél fel magadnak, ha nem tudod mik a céljaid?

A könyv nemhogy minden célokkal kapcsolatos kérdésedet megválaszolja, de valós példákkal alá is támasztja.

Időgazdálkodás

Mire érdemes odafigyelni, amikor megtervezed a napod?

Miért csúszik ki a legtöbb ember kezéből az idő?

Nyugi, nem egy sémát adok a kezedbe, hogy nesze, csináld így. Egy rendszert mutatok meg, aminek segítségével képes leszel személyre szabni a leírtakat és azt követve,  képes leszel gyorsan elérni a céljadat!

Akadályok leküzdése

  • Időhiány
  • Döntésképtelenség
  • Komfortzóna
  • Önbizalomhiány
  •  Váratlan, random helyzetek
  • Negatív, visszatartó környezet.

Ugye ismerősek ezek?

Az ügyfeleim inspiráló példáin keresztül mutatom meg, hogyan tudod felvenni velük a küzdelmet!

 

Maximalizmus leküzdése

Sokszor a maximalizmusod, a folyamatos “még nem elég jó” mondataid miatt nem haladsz elég gyorsan.
S közben folyik ki a kezedből a drága, értékes idő.

Megmutatom, hogyan győzedelmeskedj a maximalizmusod felett!

 

Motiváció fenntartása

Egyszer fent, egyszer lent, aztán még lentebb. Ismerős a probléma?

Egészen addig fogsz küzdeni a motiváció csökkenéssel, amíg a könyvből meg nem ismered a motiváció pszichológiáját. Utána már gyerekjáték lesz irányítani! 🙂

Tévhitek

Lerántom a leplet azokról a rózsaszín ködös elképzelésekről, melyek a célok elérését övezik, s amiért nagyon sokan belebuknak a céljaik megvalósításába.

Tóth Mariann
wellnessence.hu

Rendeld meg a könyvet még MA!

5990 Ft

+ 1290 Ft szállítás

Amiben biztos lehetsz

Pénzvisszafizetési
Garancia

Amennyiben úgy érzed, számodra nem volt hasznos a könyv, visszafizetem a teljes árat.

Profil

Mindenre válaszolok
garancia

Ha a könyv olvasása közben bármilyen kérdésed felmerül, írj a nikolett@uraldazeleted.hu címre és igyekszem a segítségedre lenni!

Maradt még kérdésed?

Alább igyekszem mindent megválaszolni! 

A “Megrendelem!” gombra kattintva választhatsz bankkártyás átutalásos vagy utánvétes fizetés közül.

bankkártyás fizetés a leggyorsabb, hiszen a fizetést követően automatikusan kapsz egy E-mailt a szállítási adatokkal és egyéb információkkal. Ezután, nincs más dolgod, mint átvenni a futártól a könyvet.

Átutalásos fizetés esetén, a számlázási adataid megadása után, küldünk Neked egy E-mailt, melyben minden infót megtalálsz az utalással kapcsolatban. Az átutalás feldolgozását követően (1-2 munkanap) adjuk fel Neked a könyvet.

Ha az utánvétes formát választod, a könyv és a házhozszállítás díját a futárnál kell majd kifizetned készpénzzel vagy bankkártyával. Utánvétes fizetési mód esetében ugyanakkor 390 Ft adminisztrációs költséget számítunk fel!

A bankkártyás fizetések esetében a Barion rendszerét használjuk. Ez a rendszer hasonlóan működik, mint a PayPal vagy az OTP Simple, tehát abszolút biztonságos.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

(Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!)

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Megrendelést követő 3-4 munkanapon belül.

A házhozszállítás díja bruttó 1290 Ft.

Igen! Romániába, Szlovákiába, Ausztriába, Szlovéniába, Horvátországba, Csehországba és Németországba tudunk szállítani. Külföldi szállítás esetén a kiszállítás bruttó 4.990 Ft.

Amennyiben más országból rendelnél, kérlek írj E-mailt a nikolett@uraldazeleted.hu címre.

Ha további kérdésed van, írj nyugodtan a nikolett@uraldazeleted.hu E-mail címre. Állok rendelkezésedre!

Mit mondanak mások, akik a könyvben is említett módszereket alkalmazták?

""Nagyon sokat segített abban, hogy végre elhiggyem magamról, képes vagyok rá! Nem a kliséket mondja, rávezet arra, hogy mi a megoldás! Köszönöm!""
Móni
"Niki munkája nagyon sokat segít az olyan embereknek, mint én: álmodozunk, sok célunk van, de a megvalósítás a tervezés hiányában sokszor nem jön össze úgy, ahogy elképzeltük. Niki segít tervezni és végre is hajtatja azt. Bátran ajánlom!"
Tamás
"Time-management témájában minőségi tartalom után az interneten kutatva akadtam Niki oldalára. Az első konzultációra több apróbb, feldolgozandó témakörrel érkeztem, amelyekkel mind kezdeni szerettem volna valamit az életemben. Niki partnerként, előítéletmentesen hallgatott végig és adott mindegyik témához olyan lépéseket, melyekkel elkezdeni vagy folytatni tudtam az utat. Nagyszerű tippeket kaptam a gyakorlatias hétköznapokhoz. Szívből ajánlom mindenkinek, aki fejlődni szeretne."
Virág
"Nagyon hálás vagyok, hogy Nikivel dolgozhattam. Segítségével megértettem, hogy szükség van önmunkára, terveink, céljaink formába öntésére. Szerettem, hogy Niki rugalmas, s alkalmazkodva az igényeimhez, terel a meghatározott cél felé. Külön öröm számomra, hogy felfedeztem a tervezés, időgazdálkodás apró, egyszerű lépésekből is állhat!"
Viola
"A halogatással mindig is problémáim voltak. Folyton azt éreztem, hogy nincs időm semmire, így mindig csak tologattam magam előtt a feladataimat. Valami olyan megoldást kerestem, amivel rendszert vihetek az életembe. Ekkor találtam rá Nikire. Már az első alkalom után változásokat vettem észre a mindennapjaimban. Türelmével és segítségével folyamatosan haladtam előre, és egyszer csak azt vettem észre, hogy az egyik legnagyobb álmom megvalósításán dolgozunk. Újra és újra bebizonyosodik, hogy hittel és kitartással minden kitűzött célt el lehet érni. Nagyon hálás vagyok a segítségért!"
Henriett
""Motiváló és hasznos. Sok személyre szabott tippet kaptam, hogy hogyan gazdálkodjak az időmmel. Biztos, hogy nem ez volt az utolsó konzultációnk!"
Norbi
"Niki 6 hetes mentor programja sokat segített, hogy a napi és heti feladataimat, - összehangolva a rövid és hosszú távú a céljaimmal - , hatékonyan tudjak tervezni. Fontos volt egy könnyen használható rendszer részemről és nagyon tetszett, hogy Niki arra törekedett, hogy mindenképpen olyat válasszunk ami hozzám közel áll és amit biztosan használni fogok. Hasznos és elgondolkodtató feladatokat kaptam amik mind segítettek a fejlődésemben. Nagyon köszönöm! 🙂"
Nikolett
"A konzultáció első felében beszéltem magamról és a napjaimról. Majd ezután kielemzésre kerültek az elhangzottak. Niki rávilágított néhány olyan dologra, aminek köszönhetően megváltoztattam a reggeli rutinomat, így a napjaim sokkal jobban indulnak azóta. Ezenkívül hasznos tippeket kaptam nyelvtanulással kapcsolatban is, amit jelenleg is építetek bele a tanulási módjaim közé. Összességében úgy érzem erre a “lökésre” volt szükségem, hogy elinduljak a megfelelő úton. Nagyon Köszönöm!"
Lívia