A munkafüzet pár percen belül megérkezik a postaládádba!

Ha nem találod az E-mailt, mindenképp ellenőrizd a SPAM és Promóciók mappát!

Amíg megérkezik a tervező, ismerkedj meg a vadonatúj könyvemmel!

🎁Lepd meg vele magad, majd kezdj egy teljesen új életet!🎁

Így valósítsd meg az álmaidat lépésről lépésre

A könyv, melyben megtudhatod, hogyan élj jobb, boldogabb, gazdagabb életet!
Törj ki a mókuskerékből és indulj el még ma az álmaid felé vezető úton!

Van egy álmod, de nem tudod, hogyan vágj bele?

Valójában átgondolni sincs időd?

Eleged van abból, hogy mások folyamatosan megvalósítanak, te pedig nem haladsz egyről a kettőre?

Kéne egy iránytű, ami segít eligazodni, hogy a legjobbat hozhasd ki az életedből?

Nos… a legjobb helyen vagy!

Teljesen mindegy, hogy jelenleg milyen álmaid, vágyaid vannak! Lehet ez egy új életszínvonal megteremtése, másik munkahely, vállalkozás indítása, szebb környezet, vagy a legmenőbb autó, amelyik most gurult ki a szalonból.

Egy biztos! Minden egyes esetben ugyanazokon a lépcsőkön és mentális akadályokon kell végigmenned, hogy megvalósíthasd az álmaidat! Az “Így valósítsd meg az álmaidat lépésről lépésre” c. könyvemben ezeken vezetlek végig, s megmutatom azt is, hogyan küzdheted le a felmerülő akadályokat a lehető leggyorsabban!

A könyv komplett útmutatót ad a kezedbe, melyet csak követned kell!

Vidd magaddal bárhová

A könyv A/5-ös méretű, így simán elfér a táskádban!

Gyakorlatias

A saját illetve az ügyfeleim példáin keresztül mutatom be, hogy hogyan tudsz rövid idő alatt nagyot lépni.

Lényegretörő

Tudom, hogy kevés az időd, így megkíméllek a sallangoktól és a semmitmondó mondatoktól.

Élvezhető

Mert az olvasás elsősorban kikapcsolódás!

Mikor javaslom a könyv elolvasását?

Ha elégedetlen vagy a jelenlegi életeddel, s úgy érzed, jóval többre vagy képes.

Unod már azt, hogy akárhányszor belekezdesz valamibe, mindig jön valami váratlan helyzet, amit meg kell oldanod, s így elveszíted a fókuszt.

Fontos számodra az idő! Szeretnéd gyorsan megvalósítani az álmaidat!

Eleged van az olyan célmegvalósító könyvekből, amik csak elhúzzák előtted a mézes madzagot, aztán a megvalósításban pedig magadra hagynak.

Ezekben segít Neked a könyv

Célkitűzés

 Miért folyik a csapból is az, hogy “Tűzz ki célokat!”? Egyáltalán hogyan érdemes célokat megfogalmazni? Mire figyelj oda? Milyen kérdéseket tegyél fel magadnak, ha nem tudod mik a céljaid?

A könyv nemhogy minden célokkal kapcsolatos kérdésedet megválaszolja, de alá is támasztja.

Hétköznapok megtervezése

Mire érdemes odafigyelni, amikor megtervezed a napod? Miért nem működik sokaknak az időgazdálkodás?

Nyugi, nem egy sémát adok a kezedbe, hogy nesze, csináld így. Egy rendszert mutatok meg, aminek segítségével képes leszel személyre szabni a leírtakat és azt követve,  képes leszel gyorsan elérni a céljadat!

Akadályok leküzdése

A céljaid megvalósítása során számtalan akadállyal szembesülsz majd. Ilyen például az időhiány, a döntésképtelenség, a komfortzónád, az önbizalomhiány, a váratlan helyzetek, vagy a negatív, visszatartó környezet.

Mások példáin keresztül mutatom meg, hogyan tudod felvenni velük a küzdelmet!

 

Maximalizmus leküzdése

A célok elérésének egyik leggyakoribb akadálya a saját maximalizmusod. A maximalizmusod miatt nem haladsz elég gyorsan, s folyik ki a kezedből a drága és értékes idő.

Saját példáimon keresztül mutatom meg, hogyan kezelheted a maximalizmusod.

 

Motiváció fenntartása

Egyszer fent, egyszer lent, aztán még lentebb. Ismerős a probléma?

Egészen addig fogsz küzdeni a motiváció csökkenéssel, amíg a könyvből meg nem ismered a motiváció pszichológiáját. Utána már gyerekjáték lesz irányítani! 🙂

Tévhitek

Lerántom a leplet azokról a rózsaszín ködös elképzelésekről, melyek a célok elérését övezik, s amiért nagyon sokan belebuknak a céljaik megvalósításába.

Rendeld meg a könyvet még MA!

4.990 Ft

+ szállítás

  • Így valósítsd meg az álmaid lépésről lépésre c. könyv
  • Ajándék munkafüzet, mely segít a könyvben leírtak alkalmazásában

Amiben biztos lehetsz

Pénzvisszafizetési
Garancia

Amennyiben úgy érzed, számodra nem volt hasznos a könyv, visszafizetem a teljes árat.

Profil

Mindenre válaszolok
garancia

Ha a könyv olvasása közben bármilyen kérdésed felmerül, írj a nikolett@uraldazeleted.hu címre és igyekszem a segítségedre lenni!

Maradt még kérdésed?

Alább igyekszem mindent megválaszolni! 

Válassz számodra egy szimpatikus csomagot, majd kattints az alatta lévő sárga “Kérem” gombra. Ezt követően választhatsz bankkártyás, átutalásos vagy utánvétes fizetés közül.

A bankkártyás fizetés a leggyorsabb, hiszen a számlázási és postázási adatok kitöltését követően, elküldöm E-mailben az online ajándékokat. Ezután, nincs más dolgod, mint átvenni a futártól a könyvet.

Ha az átutalásos formát választod, akkor automatikusan kapsz egy E-mailt az átutaláshoz szükséges adatokkal. Amint megérkezik az utalás, elküldöm az online ajándékokat és a könyvet.

Utánvét esetében, a könyvet és az online ajándékokat is csak akkor kapod kézhez, ha a futárnál kiegyenlítetted a könyv díját.

A bankkártyás fizetések esetében a Barion rendszerét használjuk. Ez a rendszer hasonlóan működik, mint a PayPal vagy az OTP Simple, tehát abszolút biztonságos.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

(Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!)

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Rendelést követő 3-4 munkanapon.

A házhozszállítás díja bruttó 1490 Ft

Igen! Romániába, Szlovákiába, Ausztriába, Szlovéniába, Horvátországba, Csehországba és Németországba tudunk szállítani. Külföldi szállítás esetén a kiszállítás bruttó 2.990 Ft.

Amennyiben más országból rendelnél, kérlek írj E-mailt a nikolett@uraldazeleted.hu címre.

Ha további kérdésed van, írj nyugodtan a nikolett@uraldazeleted.hu E-mail címre. Állok rendelkezésedre!

Mit mondanak mások, akik a könyvben is említett módszereket alkalmazták?

""Nagyon sokat segített abban, hogy végre elhiggyem magamról, képes vagyok rá! Nem a kliséket mondja, rávezet arra, hogy mi a megoldás! Köszönöm!""
Móni
"Niki munkája nagyon sokat segít az olyan embereknek, mint én: álmodozunk, sok célunk van, de a megvalósítás a tervezés hiányában sokszor nem jön össze úgy, ahogy elképzeltük. Niki segít tervezni és végre is hajtatja azt. Bátran ajánlom!"
Tamás
"Time-management témájában minőségi tartalom után az interneten kutatva akadtam Niki oldalára. Az első konzultációra több apróbb, feldolgozandó témakörrel érkeztem, amelyekkel mind kezdeni szerettem volna valamit az életemben. Niki partnerként, előítéletmentesen hallgatott végig és adott mindegyik témához olyan lépéseket, melyekkel elkezdeni vagy folytatni tudtam az utat. Nagyszerű tippeket kaptam a gyakorlatias hétköznapokhoz. Szívből ajánlom mindenkinek, aki fejlődni szeretne."
Virág
"Nagyon hálás vagyok, hogy Nikivel dolgozhattam. Segítségével megértettem, hogy szükség van önmunkára, terveink, céljaink formába öntésére. Szerettem, hogy Niki rugalmas, s alkalmazkodva az igényeimhez, terel a meghatározott cél felé. Külön öröm számomra, hogy felfedeztem a tervezés, időgazdálkodás apró, egyszerű lépésekből is állhat!"
Viola
"A halogatással mindig is problémáim voltak. Folyton azt éreztem, hogy nincs időm semmire, így mindig csak tologattam magam előtt a feladataimat. Valami olyan megoldást kerestem, amivel rendszert vihetek az életembe. Ekkor találtam rá Nikire. Már az első alkalom után változásokat vettem észre a mindennapjaimban. Türelmével és segítségével folyamatosan haladtam előre, és egyszer csak azt vettem észre, hogy az egyik legnagyobb álmom megvalósításán dolgozunk. Újra és újra bebizonyosodik, hogy hittel és kitartással minden kitűzött célt el lehet érni. Nagyon hálás vagyok a segítségért!"
Henriett
""Motiváló és hasznos. Sok személyre szabott tippet kaptam, hogy hogyan gazdálkodjak az időmmel. Biztos, hogy nem ez volt az utolsó konzultációnk!"
Norbi
"Niki 6 hetes mentor programja sokat segített, hogy a napi és heti feladataimat, - összehangolva a rövid és hosszú távú a céljaimmal - , hatékonyan tudjak tervezni. Fontos volt egy könnyen használható rendszer részemről és nagyon tetszett, hogy Niki arra törekedett, hogy mindenképpen olyat válasszunk ami hozzám közel áll és amit biztosan használni fogok. Hasznos és elgondolkodtató feladatokat kaptam amik mind segítettek a fejlődésemben. Nagyon köszönöm! 🙂"
Nikolett
"A konzultáció első felében beszéltem magamról és a napjaimról. Majd ezután kielemzésre kerültek az elhangzottak. Niki rávilágított néhány olyan dologra, aminek köszönhetően megváltoztattam a reggeli rutinomat, így a napjaim sokkal jobban indulnak azóta. Ezenkívül hasznos tippeket kaptam nyelvtanulással kapcsolatban is, amit jelenleg is építetek bele a tanulási módjaim közé. Összességében úgy érzem erre a “lökésre” volt szükségem, hogy elinduljak a megfelelő úton. Nagyon Köszönöm!"
Lívia